Om oss | Nor-Netting AS

Om oss

Erfarent firma innen sikring

Nor-Netting er en kjent og betydelig aktør som leverandør av gjerdemateriell i Oslo og omegn.

De fleste bedrifter kommer borti situasjoner hvor de trenger å sikre et område – noen mer enn andre. Når du skal finne en leverandør til å dekke ditt sikkerhetsbehov, er det viktig å velge noen som har god erfaring og muligheten til å gi kvalifiserte råd. Nor-Netting har vært i bransjen i ca 30 år, og kjenner til både sikkerhetsbehovene og produktene som kan være aktuelle for ditt prosjekt.

Områdesikring til private, bedrifter og det offentlige i Oslo og omegn

Den store variasjonen i kunder beriker hverdagen vår, og gir oss en bredde med tanke på praktiske erfaringer. Vi leverer primært produkter innen områdesikring til montasjefirmaer, offentlige etater, entreprenører, anleggsgartnere og handverkere.

Håndverksmessig utførelse er blant våre styrker. Den høye kvaliteten på produktene så vel som servicenivået, har gitt oss rollen som fast, foretrukken leverandør hos mange av våre kunder. Det er vi stolte av.

Gjerdeprodusent med stort utvalg

Nor-Netting ble etablert i 1992, har 4 ansatte og holder til på Hagan like utenfor Oslo. Som en del av Garda Sikring har vi et faglig sterkt nettverk i ryggen, gunstige leverandøravtaler og kort vei fra lager til levering.

Vi produserer gjerdenetting og flettverk av ypperste kvalitet, men du kan også bestille mye annet fra oss. For eksempel skyveporter, industriporter og portstolper, plastnetting, smijernsporter, ulike typer rekkverk og villaporter.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere med fysisk sikring.